Presentation
Yvonne Kievad och Levande Liv

Min verksamhet med Levande Liv Samtal hjälper individer att ta ställning för det de vill och finner glädje i, för att få ett meningsfullt liv. Att arbeta med att utveckla en frisk själ, oavsett om den är att finna i en person som fortfarande är professionellt verksam, eller i en som av en eller annan anledning står utanför arbetslivet, är meningsfullt för mig.

Min huvudsakliga arbetslivserfarenhet är inom internationell affärsverksamhet i industri- och handelsföretag, interkulturella relationer samt vad som händer med oss när vår arbetsplats är i omstrukturering och människor behöver hitta nya förhållningssätt för att klara balansen i vardagen.

Jag är diplomerad Psykosyntesterapeut PsA och gruppledare i Ersta Vändpunktens program för anhöriga till alkohol- och drogberoende.

 

Mitt sätt att möta Dig
Jag möter dig som terapeut eller handledare, enskilt, i par och i grupp.
Min utgångspunkt är psykosyntesen, som fokuserar på att stärka det friska och hela i oss människor.

Arbetsformerna varierar beroende på behov och omständigheter. Vi samtalar och kombinerar med kreativa övningar och avslappningsövningar, inomhus och utomhus. Skönheten och fridfullheten i naturen tar vi gärna tillvara i utvecklingsarbetet.

 

Vår mötesplats
I Tosteberga vid havängarna har jag mottagning.
Ditt företag kan också vara vår mötesplats

Levande Liv, Yvonne Kievad, Dipl Psykosyntesterapeut PsA, Bodavägen 18 Tosteberga, 290 34 Fjälkinge, Tfn: 044 - 551 25

besöksräknare

HEM    |    KONTAKT
Presentation

Handledning

Samtalsterapi

Grön terapi

Aktuellt

Vad är psykosyntes?

Bo vid havängarna

Länkar